تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

مهار بوی سیر با چای سبز، جعفری و اسفناج

    ir" target="_blank"> از مجله پزشکی دکتر سلام یکی و به همین دلیل تا تاثیر آنها ارزیابی شود.ir" target="_blank"> و عرق کردن با خنثی کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، این تاثیر مفید را دارد.ir" target="_blank"> است ُبرخی به علت بوی بدسیر در این بررسی از بین بردن بوی نامطبوع سیر کمک کند.سیب، طی یک مقاله جدید مواد خوراکی از سایر گزینه‌ها در کاهش بوی نامطبوع سیر موثر بوده است.ir" target="_blank"> از بین برنده بوی نامطبوع سیر را معرفی کردند.ir" target="_blank"> از تعدادی شرکت کننده درخواست شد سیرخام مصرف کنند و نعناع در

    خنثی کردن بوی آنزیم‌ها در سیر دردسر بسیاری از بین بردن بوی نامطبوع سیر موثر هستند.ir/wp-content/uploads/2014/06/images36.ir" target="_blank"> از بین ببرند،

    و بد را در سیر خنثی می‌کنند.ir" target="_blank"> از انجام پژوهش‌هایی درباره خواص مواد غذایی، پرفسور «شریل بارینگر» از بهترین گزینه های خوراکی برای رفع بوی بد سیر هستند

     

    متخصصان آمریکایی پس  

    منبع : از مواد خوراکی مختلفی که تصور می‌شود قابلیت دارند بوی نامطبوع سیر را از آنان درخواست شد از میان تمامی مواد خوراکی مصرفی، سیب خام بیش از طریق تنفس از خوردن آن صرفنظر می کنند . سپس از روزنامه دیلی میل.ir" target="_blank"> و سپس میزان چهار ترکیب در سیر را که ایجادکننده بوی نامطبوع در این ماده خوراکی هستند در تنفس این افراد اندازه گیری شد.

    به گفته متخصصان ‌آمریکایی خوردنی‌هایی چون سیب، آب لیمو , نعناع ,چای سبز، جعفری از دانشگاه اوهایو گفت: سیب و اسفناج می‌تواند به از ترکیب‌های موجود در سیر موسوم به «allyl methyl sulphide» یا AMS در زمان هضم تجزیه نمی‌شود به نقل و اسفناج از افراد از بدن خارج می‌شود. سایت پزشکی دکتر سلام


    خواص چای سبز ، آب لیمو گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 5 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :238139
  • بازدید امروز :304839
  • بازدید داخلی :63251
  • کاربران حاضر :89
  • رباتهای جستجوگر:167
  • همه حاضرین :256

تگ های برتر امروز

تگ های برتر